KONYA / SELÇUKLU - Buhari Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL AÇILIŞ TÖRENİ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI

Ock

Güvenli bir okul, eğitim-öğretim faaliyetlerinin korkudan, şiddetten ve endişeden arınmış, keyifli bir ortamda gerçekleştirilebileceği bir mekandır. Böyle bir ortam, her öğrencinin kendisini özen görmekte ve kabul edilmiş hissettiği bir eğitim iklimi sağlar.

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Haz

HADİS YARIŞMASI FİNALİ 03/06/2022 CUMA GÜNÜ OKULUMUZ  KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

YARIŞMADA 10-G SINIFINDAN RUFEYDE ERVA TOSUN 1. OLURKEN 10-F SINIFINDAN F FATMA JASİM MUHAMMED 2. , 10-H SINIFINDAN H SEÇİL DEMİRHAN İSE 3.OLDU. DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ BAŞTA OLMAK ÜZERE KATILIM SAĞLAYAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

YARIŞMAYI ORGANİZE EDEN MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENLERİMİZ KEZBAN NUR BİTİM  VE ESRA GÜLLÜ GÜNAYDIN HOCALARIMIZA DA EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN  MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAMASI AMACIYLA PLANLANAN  ŞİİR VE EDEBİYAT ALANINDA ÖNEMLİ DEĞERLERİMİZ TANITILMASI AMACIYLA   ŞAİR YAZAR SEZAİ KARAKOÇ'U ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ. PROGRAM "EVLİYA ÇELEBİ ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMI" KAPSAMINDA OKULUMUZA SAFRANBOLUDAN GELEN ADDURRAHMAN YERLİKAYA AİHL ÖĞRENCİLERİN KATILIMLARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. PROGRAMIN HAZIRLANIP SUNULMASINDA EMEKLERİ OLAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Selçuklu Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniv. ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nün ortaklaşa yürüttüğü "SEDEP" kapsamında öğrencilerimiz "Kuran 'ın Çizgisinde Değerler" konulu paneli gerçekleştirdiler.

İştiraklerinden dolayı SEDEP Koordinatörü Muzaffer UĞUR hocamıza, emeklerinden dolayı danışman öğretmenimiz Ali Olgun'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ RABİA ÇOBAN 22.03.2020 SALI GÜNÜ SAAT ;10;00'DA EDEBİYAT SINIFIMIZDA ÖĞRETMENLERİMİZE "ÇOCUK VE GENÇ PSİKOLOJİSİ, ERGENLİK DÖNEMİ VE SORUNLARI, ERGENLERLE ETKİLİ İLETİŞİM" KONULU BİR SUNU GERÇEKLEŞTİRDİ.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. Yıl dönümünde kahramanlarımızı Aslan Yeşil öğretmenimizin rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı programda rahmet ve minnetle andık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Şbt

Okulumuz  e-twinning VEFA projesi ve  Afet Kulübü öğretmenlerinin  önderliğinde Konya AFAD ekibini okulumuzda ağırladık. AFAD yetkilileri öğretmen ve öğrencilerimize "Afete Hazırlıklı Okul" konulu  seminer verdi. Uygulamalı olarak  yangın tüpünün kullanımı gösterildi ve  okul tahliye eğitimi uygulandı. Kıymetli Konya AFAD ekibine ve emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ara

OKULUMUZ MARŞINI YAZAN EĞİTİMİ YAZAR KAZIM ÖZTÜRK VE MARŞIMIZIN BESTECİSİ KONYA ÇİMENTO GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜZİK ÖĞRETMENİ HASAN GÖKAN YILMAZ HOCALARIMIZI OKULUMUZDA AĞIRLADIK. MÜZİK ÖĞRETMENİ MURAT İĞDELİ ÖNDERLİĞİNDE OKUL KOROMUZ TARAFINDAN OKUL MARŞI SESLENDİRİLDİ. PROGRAM SONUNDA OKUL MÜDİRESİ HAYRUNNİSA ÖZER  TARAFINDAN SAYGIDEĞER HOCALARIMIZA PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ.

OKUL MARŞIMIZDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.