KONYA / SELÇUKLU - Buhari Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hayrünisa ÖZER - Okul Müdürü

11.09.1963 İzmir-Urla doğumluyum.İlkokul eğitimimi Seydişehir Merkez İlkokulu, ortaokulu Mahmut Esat Ortaoku´lunda okudum. Daha sonra Seydişehir İmam-Hatip Lisesi´nin ilk kız öğrencisi olarak mezun oldum. İlahiyat fakültesini 85-86 yılında bitirdim. İlk görev yerim Hüyük ilçesi Çavuş Kasabası´ndan sonra sırayla; Mengene İHL, Hocacihan İHL okullarında meslek dersleri öğretmeni olarak, Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulu´nda Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görev yaptım. Atatürk Lisesi ve Sosyal Bilimler Lisesi´nde müdür yardımcılığı yaptıktan sonra Buhari Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi müdürlüğüne atandım ve halen görev yapmaktayım. Meslekte 31. yılımı çalışmakla birlikte, sivil toplum çalışmaları ile eğitimin her alanında deneyim sahibi oldum. Evli ve 3 çocuk annesiyim.